ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво тютюнової фабрики відкидає версію про перевірку

|

„Нам дають чітко зрозуміти, що майбутнього у нас немає“, – так прокоментував ситуацію, що склалася навколо Львівської тютюнової фабрики після п’ятничного нападу, її генеральний директор Володимир Квурдт на сьогоднішній прес-конференції. Він також повідомив журналістам, що підозрюваного у цій справі майора міліції у відставці Петра Кравченка Личаківський РВ міліції, який проводить розслідування, відпустив у суботу без будь-яких пояснень.

Комерційний директор підприємства Григорій Козловський сказав, що він телефоном намагався з’ясувати мотиви вчинку. Проте там йому повідомили, що телефоном подібних коментарів не дають.

Керівництво тютюнової фабрики також повідомило подробиці збройного нападу. Зокрема, пан Квурдт сказав, що після нападу було госпіталізовано одного із охоронців з ознаками гіпертонічного кризу. Напарник постраждалого Андрій сказав, що нападники готові були застосувати зброю, якщо хтось чинитиме найменший спротив.

За словами В.Квурдта, підозрюваного у цій справі Кравченка затримали у готелі “НТОН”, біля якого перебував і його автомобіль. Кравченко зізінався, що стежить за підприємством уже близько шести місяців. У його авті знайшли професійну фототехніку. Тому, як зазначив В.Квурдт, його метою був пошук компромату. Також він сказав, що як і на автомобілі Кравченка “Хонда”, так і на зеленому мікроавтобусі, на якому приїхали озброєні зловмисники, було попередньо змінено номери.

Як уже повідомляв “Львівський портал”, комерційний директор підприємства Григорій Козловський на підставі зізнання затриманого Кравченка підозрює у нападі компанію”Філіп Моріс”. До речі, 2002-го року відбувся судовий процес з цією ж компанією, який Львівська тютюнова фабрика виграла. Він, нагадаємо, стосувався випадку, який нібито трапився у Хмельницькому, коли сигарета львівського виробництва вибухнула у роті в одного з курців. Проте, як повідомив пан Козловський, потерпілого так і не знайшли.

Керівництво підприємства відкинуло будь-які варіанти, що це була перевірка. Адже, як зазначив пан Квурдт, існують певні правила перевірок. А нападники жодних пояснень та документів не надали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *