ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович може відвідати Львів наступного тижня

|

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович відвідає Львівщину 27-28 липня – повідомив керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник. Програма перебування Януковича невідомо, однак майже напевне прем’єр-міністр візьме участь у жалобних заходах до річниці трагедії на Скнилівському летовищі.

Опозиційні сили не влаштовуватимуть жодних пікетів чи блокувань з приводу приїзду Януковича. “Ми не заважатимемо жодному з кандидатів у президенти, які приїжджатимуть до Львова. Це наша принципова позиція” – заявив Петро Олійник.

Відповідаючи на запитання, чи не перетнуться маршрути прем’єра та опозиції, скажімо на Скнилові, Олійник відповів, що не вбачає у цьому жодної загрози: “Він покладе квіти, і ми покладемо квіти. Він помолиться (якщо вміє), і ми помолимося”.

Тим часом у обласній адміністрації наразі не поспішають підтвердити інформацію про візит Віктора Януковича до Львова. Чутки про це ходять регулярно, однак жодної офіційного підтвердження приїзду прем’єра 27 липня немає – повідомили “Львівському порталу” в прес-службі ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *