ОСТАННІ НОВИНИ

Побиття депутата Андрія Шкіля – подробиці

|

Як уже повідомляв “Львівський портал”, сьогодні близько 9 години ранку на трасі Київ-Львів поблизу Житомира, неподалік села Глибочиця було жорстоко побито народного депутата від фракції БЮТ, представника коаліції „Сила народу“ Андрія Шкіля. Машині, яку вів Шкіль, перегородили дорогу „БМВ“ і „Мерседес“, після чого з автомобілів вийшли 8 невідомих зловмисників, витягли Шкіля з машини і побили.

Андрій Шкіль спробував пред’явити своє посвідчення народного депутата, що не справило на нападників жодного враження. Жодних політичних та матеріальних претензій нападники не висловлювали, як і не намагалися пояснити причин свого нападу, обходячись переважно нецензурною лайкою.

Усі нападники були молодого віку – до 30 років. За словами Шкіля, побиття відбувалося під керівництвом якогось чоловіка. Били лише кулаками, не застосовуючи інших засобів. Дружину Шкіля, яка перебувала з ним у машині, не чіпали.

Після завершення інциденту Андрій Шкіль звернувся по допомогу до найближчого поста ДАІ. Зараз народний депутат дає свідчення слідчим органам. Шкілеві вдалося запам’ятати номер однієї з машин, яку зараз розшукують.

За словами народного депутата, стан його здоров’я задовільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *