ОСТАННІ НОВИНИ

Прибуття олімпійського вогню Львів відзначить урочистостями

|

П`ятого липня до Києва прибуває олімпійський вогонь. А біля Львівської опери з цього приводу нині відбудуться урочистості. На свято, приуроченому Олімпійським іграм, приїдуть гурти “Тартак” та “Чайф”.

Із закликом підтримати українських олімпійців до львів`ян звернуться олімпійські чемпіони та представники місцевої влади. Окрім цього, відбудуться показові спортивні виступи та виступи олімпійського балету Ukraine Olympic Dance Team. На завершення свята для львів’ян заспівають гурти „Тартак“ та „Чайф“. Останній, до речі, приїжджає до Львова вперше.

Однак, як повідомили “Львівський портал” в управлінні спорту ЛОДА, справжнє свято має відбутися 5 липня, яке розпочнеться в 11 годині. Перед Оперним театром запалять символічний вогонь, а потім пройде естафета вогню, під час якої 5 спортивних товариств колоною пробігатимуть по проспекту Свободи і передаватимуть запалений смолоскип. Після цього, організатори свята запланували провести мітинг та олімпійські показові виступи.

Нагадаємо, Львівщину на цьогорічній олімпіаді представлятимуть щонайменше 8 спортсменів: боксер Ігор Пащук, велосипедист Ярослав Попович, борець Ірина Мельник-Мерлені, лучниці Катерина Палеха та Юлія Лобженідзе, лучник Дмитро Грачов, а також Леся Леськів і Юля Коростильова, які змагатимуться в кульовій стрільбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *