ОСТАННІ НОВИНИ

За проведення референдуму у Львові зібрано уже понад 80 тисяч підписів

|

Понад 80 тисяч підписів зібрали члени ініціативної групи за проведення місцевого референдуму з приводу дострокового припинення повноважень міського голови, повідомив “Львівському порталу” один із засновників ініціативної групи Стефан Козак. “Думаю, що максимум ми зберемо десь до ста тисяч підписів, а зараз я займаюся засвідченням зібраних підписів” – повідомив він. Збівр підписів закінчується 17 червня.

За словами Стефана Козака, скільки саме є засвідчених підписів, він сказати не може. Однак уже сьогодні пообіді він має намір звернутися до міського голови Льова із заявою про призначення з-поміж чиновників міської ради відповідальної особи, яка зайняла засвідченням підписів з боку міської влади.

Ініціативну групу з проведення референдуму стоврили представники кількох політичних та громадських організацій – екс-голова ОУН в Україні Роман Козак, лідер незалежної профспілки освітян Львова Андрій Соколов та керівник громадської орагнізації “Скнилівська трагедія” Стефан Козак. Ініціативну групу було зареєстровано 17 травня цього року.

Проти проведення референдуму у Львові висловивлися провідні політичні сили не лише регіону, але й України. Зокрема, до львів’ян із проханням не проводити жодних референдумів до президентських виборів спільно звернулися Юлія Тимошенко та Віктор Ющенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *