ОСТАННІ НОВИНИ

ЗАТ “Автонавантажувач” планує до кінця місяця закінчити роботу над поставкою в Іран

|

До кінця цього місяця львівське ЗАТ “Автонавантажувач” планує закінчити виготовлення шести машин для однієї з іранських фірм, контракт з якою було підписано минулого року, повідомив “Львівському порталу” комерційний директор підприємства Андрій Сук.

За його словами, контрактом передбачено виготовлення п’яти автонавантажувачів марки марки 41.030 “ЛЕВ”, вантажопідйомністю п’ять тонн і одного марки 40.181 “ЛЕВ”, вантажопідйомністю 12,5 тонн. Сума контракту складає приблизно 100 тисяч доларів США. “Ці машини належать до нової лінії, яку ми запускаємо в серійне виробництво” – сказав Андрій Сук. За його словами, такі ж автонавантажувачі підприємство постачає для Мінського автозаводу у Білорусі, комбінату “Криворіжсталь” та ряду російських підприємств.

За перший квартал цього року “Автонавантажувач” виготовив 49 машин на суму 2,9 млн гривень без ПДВ. Львівське підприємство є одним із найбільших у Європі виробників універсальних фронтальних і бокових автонавантажувачів малого, середнього і вищого класу. Продукцію підприємства застосовують в будівництві, дорожніх роботах, комунальному господарстві, металургійній, вугільній, нафтовій та газовій галузях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *