ОСТАННІ НОВИНИ

Стриптиз у райвідділі - версія журналістки

|

Учора „Львівський портал“ опублікував інформацію про конфлікт, який влаштувала львівська журналістка Т. у Залізничному райвідділі міліції. За словами правоохоронців, затриману, яка бешкетувала на вулиці Садовій, б`ючи вікна одного із помешкань, і звинувачуючи при цьому господарів у зв`язках з кримінальним світом, доставили у райвідділ. У міліцейському відділку пані Т., що перебувала у стані крайнього алкогольного сп’яніння, продовжила конфліктувати уже з правоохоронцями, а наостанок демонстративно роздяглася просто в приміщенні чергової частини.

Учора ж на інтернет-сайті ForUm з`явилася альтернативна версія подій, що належить журналістці. Заради об`єктивності подаємо її без змін:

“Після публікацій 20 і 27 травня у львівській газеті „Молода Галичина“ результатів журналістського розслідування про стан справ на складах зберігання боєприпасів в околицях Львова, 28 травня співробітники міліції затримали автор статей, голову профспілки ЗМІ Львівщини Ірену Тершак.

Як повідомила ForUmу сама журналістка, в Залізничному райвідділі співробітники міліції почали зривати з неї одяг, щоб обстежити на предмет наявності вибухонебезпечних речовин. Коли ж, при спробі зняти з неї бюстгальтер, обурена журналістка зафіксувала своє незадоволення ударом під око чергового майора, його підлеглі не полінувалися зірвати з журналістки навіть каблуки і, побивши, посадили її за грати.

Керівники львівської міліції відпустили затриману тільки після того, як дізналися, що всю процедуру затримання і обшуку журналістка задокументувала на диктофон, а правозахисник Анатолій Комаров подав заяву про злочинні дії в міськпрокуратуру, облСБУ і РНБО“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *