ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця має претензії до Шевченківського відділу Державної виконавчої служби Києва

|

Львівська залізниця вважає, що неправомірні дії Шевченківського відділу Державної виконавчої служби міста Києва щодо виконання рішень Господарського суду міста Києва завдає збитків ЛЗ. Про це йдеться у повідломленні прес-служби Львівської залізниці, яке є у розпорядженні “Львівського порталу”.

Згідно з повідомленням, упродовж 2002- 2003рр господарський суд міста Києва задовльнив три позови ЛЗ до Державного комітету з державного резерву на загальну суму 1,986 млн гривень. Ці накази були передані на виконання до відділу ДВС Шевченківського районного управління юстиції міста Києва. Як стверджується у документі, ще 10 грудня минулого року Державне казначейство України перерахувало на рахунок ДВС 1,909 млн грн., які мали бути перераховані Львівській залізниці. Однак було перераховано лише 361 тисяча гривень. “Керівництву Львівської залізниці досі невідомо де знаходиться решта коштів, які надійшли від Державного казначейства України на рахунок ВДВС Шевченківського РУЮ у місті Києві” – говриться у повідомленні прес-служби. Львівська залізниця вважає, що ВДВС Шевченківського району Києва діяло всупереч чинному законодавству і своїми діями завдало збитків Львівській залізниці.

У процесі спілкування з різними правоохоронними органами виявлося, що рахунку Держкомрезерву було стягнуто загалом 1, 909 млн гривень, однак з невідомих причин виконавча служба повернула частину коштів – 878 тисяч гривень на рахунок боржника. Запити до Генпрокуратури поки що нічного не дали, крім формальних відписок, стверджується у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *