ОСТАННІ НОВИНИ

Звіт мера перервала аварія електромережі

|

Пленарне засідання сесії Львівської міської ради довелося перервати через раптове вимкнення світла. Відтак звіт мера Львова Любомира Буняка, який доповідав перед міськими депутатами більше 20-ти хвилин, наразі залишився без оцінки. Депутати міської ради розійшлися на 30-хвилинну перерву.

“Я не побоюся заявити з цієї трибуни, що за два роки відбулося відродження Львова. Саме так я вважаю і таким сьогодні бачу наше місто. Львів у всіх показниках крокує в ногу з часом” – цими словами завершив свій виступ міський голова. Він детально зупинився на здобутках нової команди, починаючи з реформ всередині органів самоврядування і закінчуючи проведенням робіт в господарці міста.

Після цього розпочалося обговорення звіту мера, його розпочала член фракції “Наша Україна” Тетяна Крушельницька. Однак висупити вдалося тільки їй та ще Івану Рудницькому, тому що потім в мерії раптово зникло світло – сесію довелося перевати. Як повідомив “Львівський портал” черговий міськвиконкому, світло в Ратуші зникло через замикання на трансформаторній підстанції. Через 20 хвилин світло було відновлено, відтак сесія продовжує роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *