ОСТАННІ НОВИНИ

ВО “Свобода” вимагає заборонити КПУ

|

Львівська міська організація ВО “Свобода” вимагає заборонити діяльність Комуністичної партії України як структури, яка не поважає ні український народ, ні українське законодавство. Про це йдеться в заяві міської орагнізації ВО “Свобода”, розповсюдженій серед львівських ЗМІ у зв’язку із подіями, що трапилися першого травня у Львові.

“Львівська міська організація ВО Свобода вважає, що комуністи, не виконавши рішення суду, висловили неповагу до українського суду.

Львівська міська організація ВО Свобода вимагає від місцевих органів влади та правоохоронних органів дати правову оцінку діям комуністам 1 травня 2004 року у Львові” – підкреслюють автори заяви.

Окрім цієї політичної сили оцінки дій комуністів вимагають представники УНА-УНСО, ВО “Батьківщина” та УРП-“Собор”. У заяві, надісланій до редакції “Львівського порталу”, керівники обласних організацій цих партій вимагають від міської ради та правоохоронних органів відповідної реакції на незаконні дії обласних комітетів СПУ та КПУ. “Відсутність такої реакції свідчитиме про нездатність влади гарантувати мир, спокій та законність у місті Львові перед президентськими виборами” – ідеться у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *