Селяни Львівщини матимуть свій юридичний центр

|

Урочисте відкриття Львівського центру юридичної допомоги сільському населенню відбудеться завтра об 11 годині в приміщенні ЛОДА. Як розповіла “Львівському порталу” керівник юридичних центрів Ольга Богатирук, центр на безоплатній основі надаватиме селянам юридичні консультації та представлятиме їхні інтереси в судах.

“Ми працюємо на рівні сільських рад – вивчаємо ситуацію, проводимо інфомаційні зустрічі, надаємо індивідуальні консультації, не винятком є і практичний супровід селянина та представлення його інтересів у суді” – розповіла пані Ольга. Нагадаємо, що Львівський центр юридичної допомоги сільському населенню є 11 проектом, який організовується в рамках Проекту підтримки приватизації землі в Україні за фінансової підтримки агентства США з міжнароднго розвитку.

Наразі у Львівському центрі працюють 3 юристи. Відбувся перший ознайомлювальний виїзд та семінар. За словами Ольги Богатирук, найбільше селян турбують питаня отримання державних актів, орендної плати, успадкування та передачі в спадок землі, проблеми оподаткування, страхування та кредитування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *