ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин висловив недовіру одразу двом місцевим судам Львова

Ратуша-ForUm

|

Недовіру усьому складу одразу двох місцевих судів Львова – Галицького та Залізничного районів – висловив львівський підприємець Богдан Гавриляк. Як повідомив він Ратуша-ForUm, учора він подав офіційну заяву до місцевого суду Галицького району, у якій висловлює відвід усьому складу суду і вимагає перевести слухання його справи в будь-який інший суд Львова, окрім Залізничного.

За словами Богдана Гавриляка, такий його крок пов’язаний із тим, що зараз Галицький райсуд розглядає крмиінальну справу, порушену проти підприємця Галицьким РВВС – правоохоронці підозрюють підприємця у поданні недостовірних даних під час оформлення кредиту ще 1997 року в Укрсоцбанку. Однак, підкреслює Богдан Гавриляк, ця справа тісно пов’язана з іншою – 1998 року саме Галицький районний суд прийняв до провадження позов львівської філії Укрсоцбанку проти Б.Гавриляка щодо того ж кредиту, хоча не мав права такого робити, оскільки суперечки між юридичними особами розглядає господарський суд. Внаслідок цього, майно, що належить підприємцю, було продане з аукціону і за нього він судиться до цього часу не тільки в Україні, але й в Європейському суді з прав людини.

Відповідаючи на запитання Ратуша-ForUm, Богдан Гавриляк заявив, що важає кримінальну справу проти нього сфабрикованою, бо перед тим, як дати позику працівники банку перевіряли наявність реальної застави, а крім того, ще 2000 року він отримав офіціне повідомлення з ОДА про те, що ця справа закрита за амністією. Відтак він не розуміє, чому закрита справа знову випливла минулого року і була передана до суду. Що ж стосується Залізничного суду, то за словами Богдана Гавриляка, він висловив недовіру Залізничному суду у зв’язку із тим, що його теперішній голова пан Мамчур очолював наприкінці 90-х саме Галицький районний суд і власне за його головування Галицький суд прийняв у провадження згадану заяву від Укрсоцбанку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *