Микола Савельєв: Замах для піарника Садового є справжнім дарунком долі до виборів

|

Головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв про причини та мотивацію вчорашнього нападу на будинок міського голови Львова Андрія Садового:

112

«Отже, по суті. 29 жовтня, приблизно о 22:40 на подвір’я помешкання мера Андрія Садового по вул. Січовій, 1 кинули гранату РГД. Гранатомет ник побіг вниз по вулиці, але його затримали міліціонери (не поліція!), які КОЖНОЇ ночі патрулюють цю ділянку після двох попередніх ніби – то замахів на обійстя бургомістра. Граната відбилась від стіну будинку та перебила силовий кабель. В момент вибуху в будинку перебували дружина Садового, п’ятеро дітей та теща мера. Затриманий 29-річний Олександр Гживінський, який з липня 2014 року РЕАЛЬНО воював в батальйоні “Айдар”. Під час обшуку в помешканні Гживінського на вулиці Черемшини знайшли два магазина до АК, патрони від СВД і маріхуану. В рюкзаку затриманого виявли ще три гранати РГД і тротил.

Тепер про МОТИВАЦІЮ. Найправильніше корені виникнення цієї ситуації описав львівський блогер Юрій Ситник. Цитую повністю: “Не буди лихо, поки воно тихо. Два замахи з гранатомета на будинок сонцесяйного магнітом притягнули третій – вибух гранати. Проте цього разу вся сім’я Садового була вдома. Дякувати Богу – живі-здорові. Затриманий – боєць Айдару, як пишуть ЗМІ, який стверджує, що таким чином протестує проти “власть імущих” і нічого не має проти самого пана мера. Не можна так “жартувати” з Долею, Андрію Івановичу – тут вже Шаман не зарадить. Той що в Раді теж… Бумеранг завжди повертається.”

Якщо одним реченням: “Не клич вовка з лісу”. Після двох відверто фейкових замахів на Садового (обидва рази хата була порожня, а родина відпочивала за межами області) в головах багатьох людей серед осіб, які “зрадили Україну” поряд з загальноукраїнськими олігархами все частіше зринає і постать львівського олігарха Андрія Садового. Спершу Андрій Іванович і дружнє до нього ЗМІ відверто ВИГАДАЛО перший замах на Садового (це коли божевільний чоловік копнув Садового в зад, а в газеті зявилось, що це – “замах підготовлений “Свободою”). Потім два постріла з “Мухи”, котрі завдали мінімальних руйнувань будинку, і, УВАГА – АБСОЛЮТНО НЕ ВПЛИНУЛИ НА ЗМІНУ СТИЛЮ ПОВЕДІНКИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ. Кому не зрозуміло – пояснюю: якщо ти мільйонер і на тебе з родиною ДВІЧІ гіпотетично скоювали замах, то що б ти мав зробити? Правильно: змінити графік пересування, забезпечити себе, дружину і дітей цілодобовою охороною (адже загроза РЕАЛЬНА!), посилити заходи безпеки на робочому місці тощо. Садовий (окрім охороною ВДСО власного обійстя) жодного з цих кроків не зробив. А це наводить на низку нехороших думок.

По останньому гранатометнику. Затримали перед другим колом виборів і для піарника Садового це справжній дарунок долі. З одного боку, його затримання свідчить про існування РЕАЛЬНОЇ загрози. Але з другого – боєць “Айдару”, який зараз переживає гострий психологічний посттравматичний післябойовий період, мотивував свої дії тим, що “влада зрадила ідеї Майдану”. А яскравим представником таких ЗРАДНИКІВ від влади для айдарівця Олександжра Гживінського є саме постать львівського мера Андрія Іванович САДОВОГО. Бо це при ньому не зважаючи на усю палку любов адептів “Самопомочі”, усі Майдани і АТО у нашому місті яскраво розквітли корупція і казнокрадство, неймовірні “відкати” і кримінальна торгівля землею та майном громади. І ці хлопці чують від близьких і відчувають нутром, що поки одні постійно вмирали – інші постійно наживались. Як в Києві, так і у Львові. Тобто, реальну загрозу НЕ УСУНУТО. Бо з кожним днем таких гживінських повертається додому все більше. І багато з них йдуть на дємбєль з наповненими рюкзаками…».

Як Львівський портал повідомляв, учора, 29 жовтня, на подвір’ї будинку мера Львова Андрія Садового стався вибух. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *