Андрій Парубій: «Для чого Верховній Раді комбати?»

|

Кандидат в народні депутати від партії «Народний фронт» про сотників і командирів батальйонів у майбутній Верховній Раді:

«Для чого Верховній Раді потрібні комбати, бійці Самооборони чи батальйонів? Мене дуже дивує така постановка питання. Ось, коли в парламент йдуть бізнесмени, які обкрадають державу, це сприймається нормально. Коли йдуть злодії, це сприймається майже нормально. Адже вони вже там були, мають досвід…

Коли ми стояли на Майдані, ми говорили про те, що має бути зміна системи. І багато бійців, які приїхали на Майдан і стали в лави Самооборони, це не були прості солдати, це були люди з кількома вищими освітами. Це кандидати наук, успішні підприємці, лікарі… А потім ті самі люди взяли автомати і поїхали на передову. У добровольчих батальйонах сьогодні повно людей успішних, які покинули сім’ю, роботу і пішли туди, де вони найпотрібніші.

Я глибоко переконаний, що таких людей, які пройшли і майдан, і АТО, найбільше і потребує український парламент. Тому що їх неможливо купити, неможливо злякати. Бо вони, ризикуючи життям, продемонстрували здатність захищати державу».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *