ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Дніпру: зросла кількість загиблих

Маркіян Рой

|

Рятувальники дістали з-під завалів у Дніпрі тіло чоловіка. Кількість загиблих унаслідок російського обстрілу Дніпра ввечері 25 жовтня збільшилась до п’яти. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Збільшилася кількість загиблих у Дніпрі. На зараз їх п`ятеро. З-під завалів рятувальники дістали тіло чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Сергій Лисак зазначив, що внаслідок удару постраждала 21 людина, з них 7 перебувають у лікарні, при цьому 17-річний хлопець у важкому стані.

У місті пошкоджені понад два десятки багатоквартирних будинків. Один зруйнований та ще один – аварійний. Для тимчасового ремонту власникам понівечених осель видають будматеріали.

Як повідомляв Львівський портал, у Дніпрі окупанти поцілили по житловій забудові міста. У місті знищені двоповерхівка та гараж. Руйнувань зазнали 13 багатоквартирних і 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *