ОСТАННІ НОВИНИ

Перші війська КНДР можуть прибути у Курську область вже 23 жовтня, – Буданов

Наталія Жолинська

|

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов у коментарі The War Zone повідомив, що у середу, 23 жовтня, українська розвідка очікує прибуття перших північнокорейських військ на Курському напрямку фронту. Про це пише Українська правда.

Однак Кирило Буданов зазначив, що наразі невідомо скільки їх і як вони будуть оснащені. 

«Це стане зрозуміло через кілька днів», додав він. 

Як повідомляв Львівський портал, у середині жовтня президент України Володимир Зеленський публічно заявив, що КНДР вже не просто постачає РФ зброю, а й віддає своїх військових на посилення російської армії. Також південнокорейців залучають до роботи на заводах у Росії. 

За даними ГУР, північнокорейський контингент росіяни можуть залучити до війни в України вже в листопаді. Йдеться орієнтовно про 11 тисяч військових. 

Відомо, що росіяни вже сформували «особливий бурятський батальйон» із громадян КНДР. При цьому 18 військовослужбовців із Північної Кореї вже втекли з позицій на кордоні Брянської та Курської областей. 

Крім того, ще одна група північнокорейських військових намагалась втекти із розташування у Брянській області (РФ). Їх спіймали росіяни та можуть відправити у штурм на Курщині. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *