ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський і Остін обговорили ситуацію на фронті та підтримку США

Олег Дерев'янко

|

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів зустріч із міністром оборони США Ллойдом Остіном, де обговорили ситуацію на фронті та подальшу військову підтримку з боку США. Про це Сирський повідомив у власних соцмережах.

Головком поінформував главу Пентагону про стратегічну ситуацію на фронті та особливості розвитку оперативної обстановки на найважчих напрямках дій українських військ.

«В ході розмови зазначив про важливість системної та безперебійної підтримки Сил оборони України озброєнням та військовою технікою з боку союзників, насамперед США. У цьому контексті вкотре наголосив на необхідності досягнення якщо не переваги, то хоча б паритету з ворогом за номенклатурою основних зразків військової техніки та боєприпасів», – зазначив Сирський.

Сторони також детально обговорили питання щодо використання повного потенціалу окремих засобів ураження українських підрозділів, посилення протиповітряної оборони та інші важливі аспекти.

Наприкінці зустрічі Сирський висловив подяку Ллойду Остіна за підтримку України та організацію зустрічей у форматі «Рамштайн».

Нагадаємо, 21 жовтня до Києва приїхав із візитом міністр оборони США Ллойд Остін. Це його четвертий візит.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *