ОСТАННІ НОВИНИ

Атака дронів: на Львівщині і в 11 областях працювала ППО

Наталя Дуляба

|

У ніч на неділю, 20 жовтня, російські окупанти атакували Україну 49 ударними дронами. ППО працювала в 12 областях, в тому числі й на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних Силах.

Рашисти запускали «Шахеди» та інші дрони невстановленого типу з районів Єйська і Приморсько-Архтарська (РФ). Атака почалась ще з 21:00 год вечора.

ППО збила 31 безпілотник у Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Львівській, Одеській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській та в Донецькій областях.

13 російських дронів були локаційно втрачені, інформація щодо збиття/падіння уточнюється. Ще два ворожих «Шахеди» полетіли у напрямку Білорусі.

Як відомо, на Львівщину, зокрема й на Львів, летіли декілька ударних дронів. Повітряну тривогу оголосили о 00:25, тривала вона годину.

Повітряний напад по областях відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи.

Додамо, що вночі рашисти також вдарили двома балістичними ракетами «Іскандер-М» з території Криму. Атака прийшлась на Кривий Ріг, тут є руйнування, наразі відомо про 17 поранених.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *