ОСТАННІ НОВИНИ

На Вінниччині вантажівка розтрощила мікроавтобус із людьми. Є загиблі

Андрій Котенський

|

На Вінниччині вантажівка вилетіла на зустрічну смугу та зіткнулась із мікроавтобусом. У ДТП загинуло шестеро осіб – двоє неповнолітніх та ще четверо дорослих, повідомляє Львівський портал.

За інформацією від поліції Вінниччини, аварія сталася 16 жовтня близько 17.20 неподалік с. Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Ізварине. За попередньою інформацією, 36-річний водій автомобіля DAF, житель Гайсинського району, не впоравшись із керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault Trafik, під керуванням 48-річного вінничанина.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів: мешканці Вінницького району 16, 17, 19, 23 років та 21-річний житель Жмеринського району загинули на місці події.

Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований до лікарні. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

У водія вантажівки DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Якщо вину водія вантажівки доведуть то йому загрожує від п’яти до 10 років тюрми.

Призначено ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені остаточні обставини та причини автопригоди.

Дізнавайтесь найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *