ОСТАННІ НОВИНИ

Безкоштовне КТ у Львові. Запрацював новий кабінет комп’ютерної томографії

Андрій Котенський

|

Друге медичне об’єднання Львова відкрило кабінет комп’ютерної томографії на вул. Коновальця, 26а. Отримати послуги безкоштовно можна за скеруванням від сімейного лікаря. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Новий сучасний комп’ютерний томограф дозволяє лікарям проводити дослідження всіх органів і систем, вчасно діагностувати різноманітні гострі, хронічні чи онкологічні захворювання та вчасно їх лікувати.

«Зробити КТ можна за електронним скеруванням відповідно до програми медичних гарантій на безкоштовній основі. Зважаючи на затребуваність цієї послуги, черга записаних уже сформована на тижні наперед. Але його також можна зробити і на платній основі – поза чергою пройти обстеження. Окрім того, ця послуга надається нашим стаціонарним пацієнтам, тому що в нас, наприклад, є пакет по онкогематології, який передбачає також безкоштовне обстеження як перед лікуванням, так і після лікування – щоб розуміти, чи є ефект від наданої хіміотерапії», – повідомив Андрій Миськів, генеральний директор Другого медичного об’єднання Львова.

Зокрема, у відділенні можна зробити: КТ мозку і черепа, придаткових пазух носа і орбіт, скроневих кісток, м’яких тканин шиї з контрастуванням, хребта одного відділу, органів черевної порожнини, органів черевної порожнини з контрастуванням, органів грудної порожнини, органів грудної порожнини з контрастуванням, комп’ютерна томографія-ангіографія (однієї анатомічної ділянки), двох анатомічних ділянок з контрастуванням, скринінг всього тіла з контрастуванням, КТ однієї анатомічної ділянки (суглоб, кістки тазу з 3D-реконструкцією).

Комп’ютерний томограф працює уже пів року, і за цей час тут безкоштовно за скеруванням лікарів обстежили понад 1300 пацієнтів. Водночас, на платній основі за це час обстежили 28 пацієнтів (які не мали скерування від лікаря чи не хотіли чекати у черзі).

Кабінет комп’ютерної томографії працює з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00 год. Запис на обстеження за телефоном рецепції кабінету: 0973116605, або через кол-центр: 0671501617.

Загалом на облаштування кабінету комп’ютерної томографії використали 32,4 млн грн платників податків з бюджету розвитку міста (зокрема, сам комп’ютерний томограф вартував майже 20 млн грн).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *