ОСТАННІ НОВИНИ

Російський флот уже не може вплинути на перебіг бойових дій в Україні, – ВМС ЗСУ

Наталія Жолинська

|

Речник Військово-морського флоту ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі національного телемарафону 14 жовтня висловив думку про те, що російський флот втратив можливості впливати на перебіг бойових дій в Україні. Про це пише Українська правда.

Дмитро Плетенчук зазначив, що який би там не був ступінь готовності та кількість одиниць, – вплинути на перебіг бойових дій в Україні російський флот фактично не може.

«Навіть незважаючи, що деякі одиниці (росіяни) могли б перекинути внутрішніми водами, вони цього робити не будуть, тому що не можуть дати раду навіть тим одиницям, які в них залишаються в Чорноморському морі, в Чорноморському флоті, який фактично паралізований в азово-чорноморському регіоні», – розповів він.

Однак речник наголосив, що більш професійно на це питання можуть відповісти колеги з розвідки. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила вже 28 катерів та кораблів, а також підводний човен Чорноморського флоту РФ «Ростов-на-Дону», який українські військові успішно атакували в Криму. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *