ОСТАННІ НОВИНИ

14 жовтня ЄС може ввести санкції за передачу Іраном балістичних ракет Росії, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

Вже в понеділок, 14 жовтня, Європейський Союз може запровадити санкції проти фізичних та юридичних осіб у зв’язку з постачанням Іраном балістичних ракет Росії. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Reuters.

За словами одного з посадовців ЄС, словами, це буде «перший пакет санкцій у контексті передачі Іраном балістичних ракет Росії».

Він акцентував, що санкції будуть спрямовані як на окремих осіб, так і на організації, але не надав подальших подробиць.

Як відомо, у понеділок, 14 жовтня, міністри закордонних справ Європейського Союзу зберуться в Люксембурзі та обговорять подальшу військову підтримку України, а також стан справ щодо санкцій проти Росії.

Як повідомляв Львівський портал, свої пакети санкцій проти Ірану та Росії вже оголосили Велика Британія та США. Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель ще у вересні передав країнам-членам пропозиції щодо санкцій за передачу Іраном балістичних ракет Росії.

10 вересня у США офіційно підтвердили, що Іран передав балістичні ракети Росії для війни проти Україні, і пригрозили новими санкціями проти Тегерана.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *