ОСТАННІ НОВИНИ

Вчитель музики знущався над загиблими Героями на Майдані Незалежності

Олег Дерев'янко

|

У Києві правоохоронці затримали проросійського агітатора, який записував провокативні відео, насміхаючись над загиблими на Майдані Незалежності. Про це Львівському порталу повідомили у Службі безпеки України.

Мова йде про столичного вчителя музики – ідеологічного прихильника кремлівського режиму, який після приватних занять записував провокативні відеоролики та публікував проросійські фейки.

Правоохоронці затримали його «по гарячих слідах» одразу після того, як він виклав у мережу відеоролик, записаний біля місця вшанування загиблих Героїв на Майдані Незалежності.

На цьому відео він паплюжив честь загиблих воїнів та принижував чинних військовослужбовців України.

У процесі розслідування СБУ встановила, що він створив два Телеграм-канали, в яких героїзував рашистів та поширював дезінформацію про Сили оборони.

Мовно-лінгвістична експертиза підтвердила факт злочинної діяльності фігуранта проти нашої держави.

На підставі зібраних доказів слідчі повідомили фігуранту про підозру за чч. 1, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Вчителю музики загрожує до восьми років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *