ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ взяли в полон росіянина, що розстріляв військовополонених у Нью-Йорку (відео 18+)

Андрій Котенський

|

Азовці спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон російського військового з групи, яка розстріляла українських військовополонених у Нью-Йорку. Про це повідомили у 12-тій бригаді спеціального призначення «Азов» МВС України.

Момент жорстокого злочину потрапив на камеру БПЛА. На кадрах видно, що окупанти стріляють у беззбройних бійців Сил оборони України. Відповідне відео поши

На допиті полонений росіянин надав свідчення про неодноразові вбивства полонених, які вчиняв і вчиняє його підрозділ. Більше того, росіяни вбивають навіть своїх за відмову йти у «м’ясні» штурми.

Попереджаємо: це відео важке для перегляду. Але це черговий доказ для тих, хто досі не вбачає в діях росіян злочинів проти людяності. Для окупантів людське життя не має ніякої цінності.

У подальшому ці кадри будуть використані як доказ військового злочину і порушення Женевської конвенції.

Нагадаємо, станом на початок червня правоохоронці офіційно задокументували страту росіянами 61 українського військовополоненого. Це лише ті дані, які є підтверджені.

Також встановлено, що понад 2200 українських військових піддавали тортурам та нелюдському поводженню у полоні РФ. Водночас більше ніж половина опитаних українських військових зізналась, що під час полону у Росії зазнавала сексуального насильства. Йдеться саме про чоловіків.

На початку жовтня стало відомо, що рашисти розстріляли 16 українських військовополонених на Покровському напрямку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *