ОСТАННІ НОВИНИ

5 жовтня Львів попрощається із захисником Євгеном Бобковим

Наталія Жолинська

|

У суботу, 5 жовтня, Львів попрощається із захисником Євгеном Бобковим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі у Львові. 

Євген Бобков – енергодарівець. 

Навчався у Енергодарському багатопрофільному ліцеї Енергодарської міської ради. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Запорізька політехніка». Після завершення навчання проходив військову службу у лавах військ протиповітряної оборони на території Запорізької області. 

Працював керівником групи лабораторії ЦТАВ на ЗАЕС. Захоплювався комп’ютерною технікою. За словами близьких, був надзвичайно багатогранною людиною, патріотом та майстром на всі руки. 

Після початку повномасштабного вторгнення РФ родина Євгена Бобкова перебралася до Львова. Тут він працював у оборонній сфері, а згодом доєднався до лав ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.  

У Євгена Бобкова залишилися дружина, дві доньки та сестра. Захиснику було 44 роки. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *