ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліція шукає вбивцю подружжя

Наталя Дуляба

|

У Львівській області проводять поліцейську операцію, аби знайти зловмисника, який убив подружжя і втік на краденому автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у Поліції Львівщини.

У п’ятницю вдосвіта, 4 жовтня, правоохоронці довідались, що в одному зі селищ у Шептицькому районі виявили мертвого чоловіка з вогнепальним пораненням.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, карний розшук, експерти-криміналісти та співробітники інших служб. Убитим виявився 51-річний місцевий мешканець, його застрелили на подвір’ї власного будинку.

Втім у самому домі поліцейські виявили мертвою і його 48-річну дружину. У жінки були травми голови.

Як з’ясували правоохоронці, після вчинення злочинів нападник утік на автомобілі вбитого чоловіка.

Депутат Шептицької міськради Олександр Клімов, посилаючись на дані правоохоронців, сповістив, що вбивство сталось у смт Лопатин й опублікував фото ймовірного убивці:

На території Львівщини оголосили поліцейську операцію. До пошуку вбивці залучили всі служби та підрозділи поліції.

Відомо, що зловмисник втік на автомобілі SsangYong Rexton чорного кольору (номерні знаки ВС8282СН).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство двох або більше осіб). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – довічне позбавлення волі.

Також розпочато кримінальне провадження і за ч. 1 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, днями у Шептицькому (колишній Червоноград) чоловік напав на пару, яка сиділа на лавці, і завдав численних ударів ножем. Жінка не вижила, а чоловік потрапив до реанімації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *