ОСТАННІ НОВИНИ

У готелі застрелили мешканця Львівщини

Маркіян Рой

|

У Броварах Київської області напередодні, 3 жовтня, застрелили 48-річного львів’янина. Правоохоронці оголосили план перехоплення і затримали підозрюваних – ймовірного замовника та вбивцю. Про це повідомляє Нацполіція.

Правоохоронці розповіли, що 3 жовтня адміністраторка готелю в Броварах, почувши звуки пострілів, виявила в одному з номерів тіло невідомого чоловіка.

За даним поліції, загиблим виявився 48-річний мешканець Львівщини. Чоловік зазнав вогнепальних поранень в голову, грудну клітку та живіт, він загинув на місці. Коло тіла правоохоронці знайшли гільзи від вогнепальної зброї.

Встановлено, що до скоєного вбивства причетні двоє чоловіків: 53-річний та 51-річний мешканці столиці.

«Поліцейські встановили, що між потерпілим та зловмисником виникли неприязні стосунки. Фігурант вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номеру в готелі потерпілого та, здійснивши декілька пострілів, втік», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили місцезнаходження та затримали і замовника, і виконавця у процесуальному порядку.

У ході невідкладного обшуку поліцейські вилучили у виконавця вбивства пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *