ОСТАННІ НОВИНИ

Північ Донеччини залишиться без водопостачання на невизначений період, – ОВА

Наталія Жолинська

|

Північна частина Донеччини, де проживає близько 260 тисяч людей, залишиться без водопостачання на невизначений період через масований ворожий обстріл 28 вересня. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Зокрема, йдеться про Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку та прилеглі до них населені пункти. Мешканці цих районів матимуть проблеми з постачанням води, оскільки росіяни критично пошкодили два об’єкти «Води Донбасу». Технічно відновити роботу обладнання наразі неможливо через великий обсяг пошкоджень.

«ОВА разом із місцевою владою працюють над налагодженням альтернативних можливостей водозабезпечення. Зараз тимчасово постачання технічної води здійснюється із річного водозабору КП Вода Донбасу», – йдеться в повідомленні.

Раніше Львівський портал повідомляв, що через активні бойові дії на Донеччині роботу модульної фільтрувальної станції поблизу Покровська зупинили. Відтак водопостачання до міста припинено. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *