ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни перебили водопостачання до Покровська, – ОВА

Наталія Жолинська

|

Через активні бойові дії на Донеччині робота модульної фільтрувальної станції зупинена. Відтак водопостачання до Покровська припинено. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Відновити роботу станції найближчим часом неможливо. 

«Внаслідок бойових дій зупинена робота модульної фільтрувальної станції, завдяки якій останнім часом Покровськ отримував воду. Відновити її роботу наразі неможливо. Працюємо над вирішенням цієї проблеми», – зазначив Вадим Філашкін.

За словами голови ОВА, вже зараз у Покровській громаді коштом місцевого бюджету пробурено 75 свердловин загального користування, коштом ОСББ 250 свердловин біля багатоповерхівок.

Також у громаді організовано підвезення питної води і встановлено вісім установок зворотнього осмосу, з яких люди можуть набирати воду безкоштовно.

Попри те, мирних людей вкотре закликають евакуюватись.

«Ситуація складна і найближчим часом кращою не стане. Тому я вкотре закликаю: евакуюйтесь! Евакуація єдиний правильний вибір для цивільних!» – наголосив голова Донецької ОВА. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *