ОСТАННІ НОВИНИ

Російські військові масовано атакували Запоріжжя: є жертви

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 1 жовтня, рашисти здійснили авіаудар по житлових кварталах та інфраструктурі Запоріжжя, у результаті чого є загиблий та постраждалі, передає Львівський портал.

Попередньо очільник Запорізької ОВА Іван Федоров о 12:19 повідомляв про шість ударів. Окупанти поцілили по житлових кварталах та обʼєктах інфраструктури міста. Внаслідок атак дві людини отримали поранення.

Станом на 13:24 кількість постраждалих зросла до дев’яти, одна людина загинула.

Вже о 18:29 Федоров зазначив, що кількість поранених збільшилася до 25 людей, серед них дев’ять чоловіків, 12 жінок та три дитини віком 9, 10 і 12 років.

Один чоловік загинув на місці влучання. Пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки у Комунарському районі.

За даними ДСНС, росіяни поцілили у 15-поверхівку. Частково зруйновані верхні поверхи та пошкоджений фасад будинку, 25 автомобілів. Надзвичайники деблокували двох людей з ліфта, які після огляду медиків відмовилися від госпіталізації. Крім того, сталося декілька загорянь.

Станом на 19:16 кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки зросла до 32 людей.

За допомогою до представників соціальної сфери звернулись вже понад 350 людей. Пошкоджені та зруйновані 69 багатоквартирних та приватних будинків.

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи всюди завершені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Іван Федоров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *