ОСТАННІ НОВИНИ

1 жовтня у Львівському ліцеї імені Героїв Крут 201 вступник склав присягу ліцеїста

Наталія Жолинська

|

У День захисників та захисниць України та на свято Покрови Пресвятої Богородиці у Львівському ліцеї імені Героїв Крут відбулись урочистості з нагоди складання присяги 201 першокурсником навчального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Зокрема, розпочалися урочистості з хвилини мовчання за загиблими українськими захисниками і захисницями, спільного виконання Гімну України та внесення прапору ліцею. 

Текст присяги зачитала ліцеїстка Анастасія Пожога. Дівчина родом із Харківщини, її батько минулого року загинув у боях проти російських загарбників на Луганщини. Тому дівчина вирішила, що буде вірною пам’яті батька і вступила до ліцею імені Героїв Крут.

«Сьогодні (1 жовтня,  ред.) у строю – юні хлопці та дівчата. Вони прийняли мужнє рішення приєднатися до лав крутян та готувати себе до захисту країни. Ми пишаємося вашим вибором! 201 ліцеїст склав присягу як обіцянку бути гідним поколінь захисників України. Це привселюдна відповідальність за свої дії та слова. На вас покладають надію, вас очікують, вам довіряють. Від ваших рішень залежатиме доля багатьох людей та нашої країни», звернувся до вступників начальник ліцею, половник Юрій Гусар.

Привітав ліцеїстів й в.о. голови Львівської облради Юрій Холод.

«Бажаю вам наснаги і наполегливості, доброї впертості, віри у себе, вірних друзів і успіхів у всіх ваших добрих задумах! Але найбільше бажаю вам перемоги та щасливої долі у вільній, сильній, незалежній великій Україні. Цінуймо те, за що дуже дорого заплачено: нашу державність, наше життя і здоровʼя, наших рідних, можливість здобувати знання та вчитися перемагати», – наголосив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *