ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсменки зі Львівщини перемогли на Суперкубку України з водного поло

Наталія Жолинська

|

Спортсменки зі Львівщини здобули перемогу у матчі за Суперкубок серед жіночих ватерпольних команд, що відбувся у Києві 29 вересня вперше в історії України. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львівської ОВА.  

Зокрема, за трофей змагалися збірна Києва та «Динамо-Амазонки» зі Львівщини. Відтак, «Амазонки» перемогли у напруженому матчі з рахунком 12:10.

«Дуже важко нам давався перший період, ми не могли зібратися. Було складно зігратися, бо дівчата до цього не зустрічалися, не було зборів. Ми приїхали, знали, що маємо виграти, але було важко. Потім ми все таки почали «включатися» в гру», – розповідає гравчиня «Амазонок» Анастасія Зеленко.

Головний тренер команди зі Львівщини Євген Скиба розповів, що загалом сильних хвилювань перед матчем не було. Він також задоволений, що в першому в українській історії Суперкубку з жіночого водного полу перемогла саме команда під його наставництвом.

«Суперниці дуже класно грали, цікавий вийшов матч. Хочу подякувати дівчатам, команді, вболівальникам», – додав він.

Керівник управління спорту ЛОВА Роман Хім’як зазначив, що саме «Динамо-Амазонки» стали переможницями чемпіонату України з водного поло сезону 2023 – 2024, а також срібними призерками кубку України. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *