ОСТАННІ НОВИНИ

Жителька Львова Катерина Стасік відзначила столітній ювілей

Наталія Жолинська

|

У вівторок, 25 вересня, мешканці Львова Катерині Стасік виповнилось 100 років. Від міста іменинниця отримала матеріальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Представники управління соціального захисту Львівської міської ради відвідали ювілярку та привітали її від громади міста. Окрім цього, вручили допомогу в розмірі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови.  

Слід зазначити, що щороку усіх ювілярів від імені громади вітають представники міської влади. Традиційно довгожителям, які святкують сторіччя, на День народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу у сумі 10 тисяч гривень та вручають пам’ятну монету. Усім, хто святкує 101 та більше років – 10 тисяч гривень.   

Нагадаємо, що у першій половині вересня, двоє львів’янок-довгожительок Олена Рябокінь та Віра Грицак відзначили свої уродини. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *