ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові безкоштовно оперуватимуть дітей з порушенням слуху

Наталія Жолинська

|

У межах державної програми у Львові в лікарні «Охматдит» діти віком до 3 років з глибоким двобічним порушенням слуху зможуть отримати безкоштовну медичну допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОВА.

Відтак, для маленьких пацієнтів вже підготували 10 імплантів. Програма орієнтована на малюків віком до 3 років. Зокрема, у Львові будуть проводитися операції та подальша реабілітація.

Слід зазначити, що львівські медики вже мають успішний досвід проведення таких операцій і продовжують співпрацю з провідними отохірургами Європи.

«Ми раді повідомити, що наша клініка включена до державної програми кохлеарної імплантації. Це унікальна можливість для дітей із глибоким нейросенсорним порушенням слуху отримати допомогу найвищого рівня. Операція, налаштування імплантів та реабілітація – усе це відбуватиметься безкоштовно для наших пацієнтів», – зазначають у Центрі дитячої медицини. 

Звернутись за консультацією та обстеженням в лікарню «Охматдит» можна за попереднім записом, або ж за номером телефону: 067-760-00-31, (032)-236-81-55. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *