ОСТАННІ НОВИНИ

Курс основ веб-дизайну – ефективне навчання без обмежень

Новини компаній

|

Бажання освоїти веб-дизайн змусить не просто навчитися професії, а й час від часу відвідувати різні курси, отримувати нову та актуальну інформацію, вивчати щось цікаве та незвичайне. Все це є в комп’ютерній школі Hillel, де пропонується велика кількість різних курсів у тому чи іншому напрямку.

Замовлення курсу стане оптимальним і для тих, хто хоче вивчити можливість створення інтуїтивно зрозумілого та красивого інтерфейсів для сайтів та додатків. Охоплення всіх навичок дозволить у майбутньому вибрати вузький напрямок та вже в ньому розвиватися. Для зручності учнів курс веб дизайну відбувається у дистанційному форматі. Усього пройде 22 заняття по 2 заняття на тиждень.

Завдання та цілі курсу

Після проходження курсу кожен отримує великий набір корисної та актуальної інформації. Також з’являється можливість реалізовувати такі завдання:

  • визначити основні засади UI/UX Design;
  • отримати навички дослідження користувачів;
  • оволодіти навичками для створення макетів та дизайн-макетів;
  • навчитися створювати привабливі дизайни;
  • підготується до працевлаштування.

Проходження курсу не вимагатиме якихось специфічних та особливих знань. Потрібно лише бути впевненим користувачем ПК та бути готовим до вивчення чогось нового. В подальшому даються рекомендації стосовно підготовки робочого місця.

Програма курсу

Все починається з вступу та знайомства, після чого починається вивчення основ роботи з Figma, основ дизайн-мислення, типографіка, теорія кольору, основні компоненти сайтів, методології, особливості мобільної розробки та багато іншого.

Навчання проводиться у вигляді онлайн-трансляції, а відеозаписи надалі будуть доступні в особистому кабінеті. Домашні завдання також будуть у кабінеті, де необхідно їх виконати та викладач надалі проведе перевірку.

Особливості комп’ютерної школи Hillel

У групах на навчання набирається до 20 учнів. Усі викладачі є практиками та діючими співробітниками багатьох відомих компаній. Вони будуть розповідати не просто теорію чи завчені фази, а передавати свій досвід, уміння та певні навички. Більша частина курсу включає практичні заняття, за допомогою яких набагато простіше освоювати матеріал.

Курс веб-дизайну регулярно оновлюється і з’являється нова корисна інформація. Деякі учні та студенти після проходження курсу можуть розраховувати на працевлаштування, отримуючи високооплачувану роботу. Згодом не зайвим буде замовити додаткові курси з тих чи інших напрямів, щоб освоїти щось нове і те, що необхідно для подальшого розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *