ОСТАННІ НОВИНИ

На Буковині затримали турка з контрабандою наркотиків у свічках

Наталя Дуляба

|

На кордоні з Румунією викрили турка, який намагався вивезти з України 6 кг наркотичної солі, залитої всередину свічок. Про це Львівському порталу повідомили у Західному управлінні Держприкордонслужби.

Випадок стався напередодні ввечері 22 вересня у пункті пропуску «Порубне». Сюди на виїзд до Румунії прямував пасажирський автобус Київ – Стамбул під керуванням 48-річного громадянина Туреччини.

Прикордонники були заздалегідь поінформовані, що цей іноземець може бути причетним до контрабанди наркотичних речовин. Тому автобус й скерували на поглиблений огляд.

Під час детальної перевірки службовий собака прикордонників «спрацював» на валізи, в яких були звичайні парафінові свічки різних форм та розмірів. За допомогою спеціального сканера прикордонники додатково «просвітили» вантаж, після чого вирішили розбити ці свічки.

«Всередині свічок виявили кристали білого кольору. Попередньо це психоактивна речовина, яку називають наркотичною сіллю. Загальна вага речовини становить близько 6 кг», – йдеться у повідомленні.

Все виявлене скерували на експертизу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *