ОСТАННІ НОВИНИ

План перемоги України вже повністю підготовлений, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що усі пункти плану перемоги вже підготовлені, і тепер найважливіше – рішучість у його реалізації. Про це глава держави повідомив у своєму вечірньому зверненні.

За його словами, усі ключові пункти та акценти, а також додатки з деталями до плану опрацьовані. Основним завданням на цьому етапі залишається його рішуча реалізація.

«Немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап. Нам потрібна надійна й тривала безпека для України, а отже – усієї Європи», – зазначив Зеленський.

Також він подякував українським військовим за успішні операції, які «забезпечують нашу, українську, далекобійність», ймовірно, маючи на увазі удар по складу боєприпасів в Торопці, Тверської області рф.

Нагадаємо, 16 вересня президент Володимир Зеленський повідомив, що план перемоги України готовий більш ніж на 90% і він представить його союзникам вже наступного тижня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *