ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники виявили контрабанду фарби для татуажу на 1,5 млн гривень

Олег Дерев'янко

|

У середу, 18 вересня, у пункті пропуску «Краківець – Корчова» митники виявили у мікроавтобусі контрабандну пігменту для татуажу на 1,5 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

У пункті пропуску «Краківець – Корчова» із Польщі прибув мікроавтобус Renault Master під керуванням 40-річного мешканця Києва. Для проходження митного контролю водій обрав смугу «червоний коридор» і задекларував лише особисті речі.

Однак під час огляду авто в багажному відділенні митники виявили 1072 баночки з фарбою для перманентного макіяжу. Орієнтовна вартість товару 1,5 мільйона гривень.

Раніше у «Шегинях» в автомобілі Mercedes-Benz, за кермом якого знаходилась 33-річна жителька Прикарпаття, виявили незадекларований товар. Зокрема 315 одиниць засобу по догляду за волоссям. За попередніми даними, вартість товару становить 160 тисяч гривень.

За цими фактами митники склали адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *