ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виготовляли посвідчення волонтера за 13 тисяч доларів

Наталія Жолинська

|

На Львівщині судитимуть чотирьох мешканців Дрогобиччини, які хотіли незаконно перенаправити військовозобов’язаного чоловіка, зробивши йому посвідчення волонтера за 13 тисяч доларів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. 

За даними слідства встановлено, що чотири мешканці Дрогобиччини, за попередньою змовою, в умовах воєнного стану намагалися незаконно переправити чоловіка призовного віку за межі країни. 

Для цього вони пообіцяли «клієнту» виготовити посвідчення волонтера, на підставі якого дані про нього вносились до системи «Шлях». Відтак, йому надавалось право безперешкодного перетину кордону. 

Свої «послуги» фігуранти оцінили у 13 тисяч доларів з особи. Правоохоронці зупинили незаконну діяльність групи після отримання ними частини коштів, а саме 2 400 доларів. 

На чотирьох мешканців Дрогобиччини скерували до суду обвинувальний акт. Їм інкримінують організацію незаконного переправлення особи через державний кордон України  (ч. 3 ст. 332 ККУ).  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *