ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вантажівка розтрощила Volkswagen Touareg. Є загиблий та поранені

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 16 вересня, у селі Нагірне Стрийського району сталася лобова аварія за участю автомобіля Volkswagen Touareg і вантажівки. Внаслідок зіткнення загинув пасажир позашляховика. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

ДТП сталася 16 вересня, близько о 12:00, на автодорозі Київ – Чоп у селі Нагірне Стрийського району. Тут відбулося зіткнення автомобіля Volkswagen Touareg, яким керував 42-річний мешканець Вінницької області, та вантажівки Volvo під керуванням 35-річного жителя Львівської області.

Від отриманих внаслідок аварії травм пасажир Volkswagen Touareg, 35-річний мешканець Вінницької області, загинув на місці події.

Також двоє пасажирок того ж автомобіля з Вінницької області отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *