ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині чоловік продавав небезпечні психотропи

Наталія Жолинська

|

На Львівщині правоохоронці виявили та затримали 43-річного мешканця Самбірського району, який займався незаконним збутом психотропів PVP. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачений налагодив у Самбірському районі схему незаконного збуту PVP. Чоловік збував психотропи шляхом передачі «з рук в руки» за місцем проживання та при особистих зустрічах, попередньо домовившись по телефону.

У ході санкціонованого обшуку в обвинуваченого правоохоронці виявлили та вилучили психотропну речовину PVP, а також наркотичний засіб – канабіс.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо 43-річного чоловіка. Його обвинувачують за ч. 2 ст. 307 ККУ (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, наркотичних засобів та незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинений повторно).

Наразі чоловік перебуває під вартою. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *