ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома воїнами

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 26 серпня, Львівщина проводжає в останню путь трьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Марʼян Ришко

Уродженець села Грушів. Став на захист Батьківщини із початком повномасштабного вторгнення. Виконував бойові завдання у складі 103 окремої бригади територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького. Загинув військовослужбовець 19 серпня, йому був 41 рік.

Володимир Милян

Львівʼянин. На початку повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ. Служив у 53 окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха. Захисник загинув 18 серпня. Йому було 37 років.

Степан Гаврилюк

Житель села Оплітна Жовківської громади. Проходив службу у військовій частині А0998. Бійця вважали зниклим безвісти. Напередодні його загибель поблизу населеного пункту Лоскутівка Луганської області 22 червня 2022 року підтвердили. Військовому назавжди 37.

Вічна пам’ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *