ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вивозять українське зерно до Ірану, – Рух опору

Наталя Дуляба

|

Українське зерно з тимчасово окупованих територій росіяни вивозять до Ірану. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Так, окупанти налагодили новий логістичний маршрут для вивезення українського зерна. Зокрема, аграрну продукцію потягами вивозять із Луганщини до Каспійського моря й далі – до Ірану.

«Водночас у Москві не задоволені падінням врожайності на окупованій Херсонщині, хоча причиною цьому є знищення самим Кремлем системи зрошення регіону внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС», – йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву закликає повідомляти про колаборантів, аби ніхто не уникнув відповідальності за грабіж українських земель.

Нагадаємо, раніше вже було відомо, що українське зерно з окупованої частини Херсонщини росіяни везуть до Азербайджану, Сирії, Туреччини та Ірану. Загалом рашисти вкрали тут близько 30 тисяч тонн зерна й заробили на ньому більше 6 млн євро.

Нещодавно гауляйтеру Херсонщини і зраднику України Володимиру Сальду оголосили підозру у крадіжці майже 3000 тонн українського зерна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *