ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається зі шістьма загиблими воїнами

Наталя Дуляба

|

У суботу, 25 травня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Руслан Дума

Житель села Задвір’я Золочівського району. Він був старшим солдатом, стрільцем 1 відділення 1 стрілецького взводу стрілецької резервної роти. На військову службу був призваний на початку великої війни.

Загинув 22 травня поблизу населеного пункту Сокіл Донецької області. Воїну було 29 років, вдома на нього чекали батьки та два брати.

Валерій Яскевич

Уродженець села Смільне Золочівського району. Був старшим сержантом, служив у складі 125 окремої бригади сил тероборони ЗСУ на посаді командира мінометного розрахунку. Ще на початку повномасштабного вторгнення став до лав добровольчого формування №1 Бродівської територіальної громади.

Загинув 7 лютого 2024 року у прикордонні Харківщини. Йому було 52 роки. Вдома на захисника чекали мама, дружина, син та донька.

Олег Кончак

Житель Самбора. Був старшим стрільцем та оператором стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А4638.

Загинув 28 квітня поблизу населеного пункту Сергіївка Луганської області. Військовому було 22 роки.

Олександр Рудський

Львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Воював у складі 141 окремої піхотної бригади Сухопутних військ ЗСУ. Загинув 29 лютого 2024 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина, двоє дітей та сестра.

Олег Ковць

Уродженець села Дмитровичі Львівської області. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ добровільно вступив до лав 103 окремої бригади територіальної оборони.

Згодом воював у складі 116 окремої механізованої бригади першого механізованого батальйону Сухопутних військ ЗСУ. Був командиром взводу та командиром відділення. Загинув 16 травня. Захиснику був 51 рік. Вдома на нього чекали мама, дружина, дві доньки, брат та онук.

Євгеній Кузнєцов (позивний Студент)

Народився у Києві. Воював ще у зоні АТО у складі 93 окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

Із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України. Воював у складі 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на Миколаївщині. Загинув 19 травня, військовому було 36 років. Вдома на нього чекали донька, син, дружина, бабуся, брат та сестра.

Вічна пам’ять усім захисникам, які віддали життя за вільну Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *