ОСТАННІ НОВИНИ

FIFA відмовила Зеленському у проханні поширити послання миру на фіналі ЧС, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

Міжнародна федерація футболу (FIFA) відхилила прохання президента України Володимира Зеленського виступити з посланням про мир на фіналі чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Катарі у неділю, 18 грудня. Про це стало відомо CNN від власних співрозмовників, пише Українська правда.

Як стверджує джерело американського видання, Офіс Зеленського запропонував FIFA з’явитися у відеозверненні до вболівальників на стадіоні перед початком матчу і був здивований негативною відповіддю.

«Ми думали, що FIFA хоче використати свою платформу для більшого блага», – сказав співрозмовник.

Невідомо, чи хоче Зеленський звернутися наживо, чи в записі. Водночас джерело журналістів додало, що переговори між Україною та керівним спортивним органом все ще тривають.

Зазначимо, що Володимир Зеленський зі своєю командою наполегливо борються, аби Україна постійно перебувала в центрі уваги світової спільноти з моменту широкомасштабного вторгнення Росії. Для цього президент, зокрема, робить регулярні звернення до різних країн світу і міжнародних інституцій.

Нагадаємо, зараз в Катарі проходить чемпіонат світу з футболу. У неділю, 18 грудня, відбудеться фінальний матч змагань між збірними Аргентини і Франції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *