ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти ще двох львівських вишів перейдуть на дистанційне навчання

Ірина Марчук

|

Студенти Львівського національного університету імені І. Франка та Львівської політехніки навчатимуться дистанційно до 25 лютого. Про це повідомляє Львівський портал.

Наразі студенти Львівської політехніки ще перебувають на канікулах. Навчання почнеться з 14 лютого. Проте, відповідно до наказу ректора, через погіршення епідеситуації з 14 по 25 лютого студенти вчитимуться дистанційно.

Водночас, як повідомляють у профкомі студентів ЛНУ ім. І. Франка, навчальний процес у виші з 9 до 25 лютого також відбуватиметься дистанійно. Відповідне рішення прийняли через епідеміологічну ситуацію у місті, рекомендації МОН та обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

У профкомі також зазначили, що згідно з результатами опитування, майже 74% студентів ЛНУ підтримують перехід до дистанційного формату навчання на початку семестру.

Нагадаємо, що студенти  Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького також перейшли на дистанційне навчання.

Учні 5-11 класів Львова до 13 лютого також  навчатимуться дистанційно. Таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС через високу захворюваність на коронавірус серед дітей.

Щодо Львівщини, то із 7 лютого, учні 5-11 класів повернулись до очного навчання. Дистанційно продовжать вчитись діти в містах з найбільшою кількістю хворих на коронавірус, зокрема мова йде про Львів, Червоноград, Стрий та Дрогобич.

Водночас, навчання школярів з 1–4 класів і Львова, і області відбувається в очному режимі. Однак, коли хворіє на COVID-19 або перебуває на самоізоляції понад 50 % учнів та вчителів, заклад переходить на дистанційну форму. Рішення щодо переведення на онлайн-режим навчання приймає педагогічна рада кожної школи окремо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *