ОСТАННІ НОВИНИ

Голову ДВК Зимної Води судитимуть за підроблення протоколу

Соломія Головіна

|

Голову дільничої виборчої комісії Зимної Води судитимуть за підроблення протоколу про підрахунок голосів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що наступного дня після проведення місцевих виборів 62-річний голова дільничної виборчої комісії с.Зимна Вода підробив протокол про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці з виборів депутатів сільської ради, а саме – власноручно поставив підписи замість всіх членів ДВК.

Як зазначають у прокуратурі, цей факт виявив один з кандидатів у народні депутати місцевої ради та звернувся у правоохоронні органи.

Відтак до суду скерували обвинувачувальний акт стосовно 62-річного жителя с.Суховоля, якого обвинувачують у внесенні неправдивих відомостей у протокол про підрахунок голосів виборців (ч.2 ст.158-3 КК України). Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *