ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих закликають допомогти Ромчику Роїку

Андрій Котенський

|

Волинянка Ольга Роїк більше чотирьох років бореться за життя свого сина Романа, у якого уражений мозок. Малюк з перших місяців життя переніс ряд операцій і зараз родина просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на необхідну операцію в Китаї, на яку потрібно потрібно 72 тисячі доларів. Про це львівському порталу повідомила сама Ольга Роїк.

 

За словами матері, її малюк більше чотирьох років бореться за своє життя. Позаду в Ромчика пересадка печінки, зупинка серця на 10 хвилин, набряк мозку, кома, крововилив.

«Життя синочка від самого народження – боротьба. В три місяці операція на печінці. В 11 місяців пересадка печінки за кордоном, на яку нам збирала вся Україна, і не тільки… Два тижні коми, зупинка серця на 10 хв. Через рік сталася гарячка і крововилив, а відтак довелося робити термінову операцію на голові. Усі рази лікарі давали мізерні шанси на життя дитини та Ромчик вижив. Почав самостійно дихати, без апаратів, і навіть їсти. Раз у два місяці він проходить реабілітацію у Львові», – розповідає мати.

Нещодавно родина довідалася, що таких діток як Ромчик лікують у Китаї.

«Дізналися про хорошу клініку в Китаї, яка лікує уражений мозок. Бачили діток з великими досягненнями у лікуванні цієї хвороби. Це чи не єдиний шанс покращити стан дитини – операція у клініці в Китаї, бо таких операцій не роблять в Україні. За весь курс потрібно заплатити 72 тисячі доларів. Це непідйомна сума для нас. Тому звертаємося до всіх по допомогу», – зазначає мама хлопчика.

Допомогти Ромчику й надалі дивувати усіх своєю волею до життя можна за реквізитами рахунку матері дитини: 5168 7573 9487 3857 (ПриватБанк ) Роїк Ольга.

Номер телефону мами 093 133 95 91.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *