ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада погодила тариф для одного зі сміттєвих перевізників Сихова

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до свого рішення від 4 серпня 2017 року, яким встановлений тариф на вивезення сміття з міста. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Відповідно до внесених змін, виконавчий комітет затвердив тариф на збирання, вивезення і зберігання сміття для нового перевізника  – ТзОВ «ДВ «Вейст-Груп».

Вартість вивезення твердого побутового сміття для населення становитиме 714,51 грн за тонну, а великогабаритних відходів – 456,26 грн за тонну; для інших споживачів – 850,62 грн за тонну та 543,17 грн за тонну великогабаритних відходів.

Бюджетні установи за вивіз ТПВ платитимуть 748,54 грн за тонну та 477,99 за тонну великогабаритних відходів.

«Новий перевізник, ДВ «Вейст-Груп» надає послуги на території одного ЛКП – «Під Зуброю». Виконавцем послуг компанію визнано відповідним рішенням виконавчого комітету, також є всі погодження з ЛОДА», – розповів в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами міськради Львова Сергій Сало.

Зазначимо, встановлена вартість для населення на вивіз ТзОВ «ДВ «Вейст-Груп» побутового сміття є найнижчою серед інших шести перевізників Львова. Із детальним переліком затверджених ще торік тарифів можна ознайомитися тут.

Нагадаємо також, що конкурс на послуги з вивезення сміття зі Львова Львівська ОДА провела на початку квітня цього року. Саме тоді ТзОВ «ДВ «Вейст-Груп» стало одним із перевізників, які обслуговують Сихівський район.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «ДВ «Вейст-Груп» створили у грудні 2017 року, зареєстроване воно у с. Сокільники Пустомитівського району.

Засновниками ТзОВ «ДВ «Вейст-Груп» є киянин Олександр Василянський і новорозділець Сергій Деміч, які також пов’язані із перевізниками «ДВ-Екосвіт» та «Ком-Еко».

Основний вид діяльності «ДВ «Вейст-Груп» вказаний як збирання безпечних відходів, розмір статуного капіталу становить 100 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *