ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицю Черемшини повернуть двосторонній рух

Єва Корнійчук

|

Від п’ятниці, 1 грудня, планують відкрити для двостороннього руху транспорту вул. Черемшини. Зараз триває процес погодження усіх дозвільних документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«З п’ятниці, 1 грудня, плануємо відкрити для двостороннього руху транспорту вул. Черемшини. Зараз триває процес погодження усіх дозвільних документів. Також необхідно виконати поточний об’єм ремонтних робіт дороги, зокрема, вздовж трамвайної колії на виїзді з вул. Черемшини на вул. Личаківську, щоб забезпечити належний проїзд авто в два боки.

Також плануємо в перший день відкриття залучити відповідні служби, зокрема «Муніципальну варту», для допомоги в організації руху, зокрема недопущення паркування машин на вул. Черемшини», – розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

За словами в.о. начальника управління транспорту Олега Партики, при відкритті вул. Черемшини для двостороннього руху транспорту будуть внесені корективи в схему руху громадського транспорту, який курсує вул. Личаківською.

Нагадаємо, вулицю Черемшини зробили односторонньою у 2016 році.

Як відомо, після закриття чергової частини вулиці Личаківської та зміни руху громадського та приватного транспорту, мешканці Львова та Винників почали скаржитися на незручності. Зокрема, вони вимагали зробити вулицю Черемшини двосторонньою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *